Wonen en leven in Tsjechie/Cz : Lisart sro cz/nl

makelaar tsjechie cz huizen vakantiehuizen hotels herbergen campings kantoorpanden

makelaar in tsjechie : Lisart sro CZ/NL

Hartelijk welkom op de website van Lisart-Tuynman S.R.O,
UW Nederlandse makelaar in Tsjechië!
Wij zijn gespecialiseerd in verkoop/verhuur van recreatiewoningen, woonhuizen, (bouw)grond, commerciële objecten zoals hotels, pensions, bedrijven en opslagruimte in het Zuiden van Tsjechië.
O.a rondom en nabij het Lipnomeer hebben wij een uitgebreid aanbod van onroerend goed en komen er regelmatig nieuwe objecten op de site! Natuurlijk kunnen wij u ook elders in het land van dienst zijn met het zoeken naar en bemiddelen in aankoop van onroerend goed ect.!
 
Wat doen wij nog meer?
Naast het verkopen en verhuren van onroerend goed, geeft Lisart-Tuynman S.R.O u natuurlijk ook verder begeleiding en advies.
Lisart-Tuynman SRO begeleidt en steunt u van A tot Z met het doorlopen van de gehele procedure, wat vooraf gaat bij aankoop van onroerend goed in Tsjechië ! Wij begeleiden u met een van onze Nederlands, Engels ,Duits en/of Tsjechiës sprekende werknemers bij het bezichtigen van één of meerdere door u gekozen objecten. Na uw definitieve keus van projecten uit ons bestand maken wij een plan, werken wij de route uit en nemen contact op met de eigenaar van het project. Op de dag dat u de projecten komt bekijken rijdt een van onze medewerkers met u mee. U kunt dan in alle rust de projecten bekijken.Natuurlijk bekijken wij gezamelijk ook de bouwtechnische kant van het object en wijzen wij u op eventuele problemen en/of gebreken aan het object. Wij verzorgen en geven begeleiding en/of advies bij het opstarten van een Tsjechiëse B.V (S.R.O) (vertaalbureau, begeleiding naar officiële instanties zoals, stadhuis, bank, notaris en boekhouder enz. enz. Waarom een S.R.O?
Bij toetreding tot de Europese Unie heeft de overheid een periode van vijf jaar vastgesteld, waarbinnen het voor buitenlanders niet is toegestaan om rechtstreeks en op eigen naam onroerend goed aan te kopen in Tsjechië wanneer u geen verblijfsvergunning heeft. Buitenlanders kunnen daarom alleen onroerend goed aankopen door middel van toetreding tot een coöperatie of deelname in een besloten vennootschap (S.R.O.). Deze laatste methode, het oprichten van een S.R.O, is het meest gebruikelijk voor de aankoop van een huis door buitenlanders. Andere constructies, zoals aankoop van o.g met een Tsjechische tussenpersoon, worden over het algemeen afgeraden.
 
Wij hebben tolken en vertalers in dienst, die u na aankoop van uw onroerend goed in Tsjechië, eventueel bij taalproblemen kunnen helpen met allerhande zaken. Tevens kunnen wij voor u betaalbare overnachtingen verzorgen tot uw eigen onroerend goed aangekocht en/of gereed is voor bewoning. Ook kan Lisart-Tuynman S.R.O uw (alreeds) aangekochte vakantie/tweede woning voor u verhuren.. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor hulp en/of advies als u het zelf even niet meer weet, óók na aankoop van uw o.g in Tsjechië! Lisart Tuynman S.R.O is er voor u!
N.B. De afrekening van een object gaat in Tsjechische Kronen. Hoeveel Euro dat precies is, is afhankelijk van de koers en waar u gaat wisselen. Lisart-Tuynman S.R.O. stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele koers dalingen/stijgingen.

2 Reacties naar “makelaar in tsjechie : Lisart sro CZ/NL”

 1. olaf malmberg said

  Graag een snelle reactie; ik ga komende dagen(20,21,22) naar Tjechië en wil u graag ontmoeten indien mogelijk.

  Met vriendelijke groet,
  Olaf Malmberg
  +31627070905

 2. ajkilb said

  Goedendag meneer Malmberg,

  hartelijk dank voor U reactie.

  Ik heb Uw mail doorgestuurd aan mijn superior,
  de heer Frans Tuynman.
  Hij zal zo spoedig mogelijk contact met U opnemen.

  Met vriendelijke groet,

  A.Kilb

  Lisart nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: